荣誉奖项

宝康医院感谢社会各界给予本院的支持和信任。荣获这些奖项和认证的肯定,宝康医院将继续努力改进,极力扩展本院的范畴,同是也确保我们所设标准得到维护。

寶康醫院荣获2017年马来西亚著名保健品牌奖项的社会企业责任(CSR)类别奖。此奖项获得了卫生部(MOH)的认可, 并认同了寶康醫院从2011年至今所实施的社会企业责任(CSR)计划在回馈社会方面的举措和不断的努力。

寶康醫院荣获2017年马来西亚著名保健品牌奖项的护理 / 照护中心类别奖。此奖项获得了卫生部(MOH)的认可,并认同了寶康醫院是在马来西亚预防续发性骨折协调服务(FLS)计划的先驱。从2017年9月以来,寶康醫院预防续发性骨折协调服务计划是马来西亚首家在被认定为国际骨质疏松基金会(IOF)最佳执业的医院。

寶康醫院的预防续发性骨折协调服务计划是第一家在马来西亚被瑞士国际骨质疏松基金会(IOF)认证,“攻克骨折”(Capture The Fracture) 计划所定为第二级最佳执业的医院。“攻克骨折”(Capture The Fracture) 是一项全球性的计划,它的目的是促进及实行和预防续发性骨折的多学科模型。

寶康医院是马来西亚第一间也是唯一 一间获得2021至2023年欧洲肿瘤内科学会(EMSO)认证的全方位肿瘤和安宁疗护医院奖。欧洲肿瘤内科学会(EMSO)是欧洲领先的医学肿瘤专业组织之一。由欧洲肿瘤内科学会(ESMO)所认证的全方位肿瘤和安宁疗护中心计划在2003年开始发起,这使癌症治疗中心在达到提供高水平的综合性及日常安宁疗护服务后而获得特殊的认可。

美国德州大學MD安德森癌症中心致力于癌症患者护理,研究,教育和预防并且在全球已被公认为最受敬重的癌症中心之一。在2016年,寶康醫院的放射治疗已符合美国MD安德森规格的IROC休斯顿质量保证认证。寶康醫院因符合此标准并成为能够参与国际临床研究的场所之一。

寶康醫院是Beatrice临床试验中数据输入性能最高的前5名。Beatrice是著名的乳癌辅助临床试验之一,全球37个国家和360个研究站点都参与了它的临床试验。

Beacon Hospital has been awarded with MyMalaysia Awards 2021 for Corporate Social Responsibility (CSR), making us the only Private Hospital who has received this award. This award is endorsed by Yayasan Prihatin Nasional (YPN), Federation of Malaysian Business Association (FMBA), Malaysia Literacy in Financial Education Association (MyLIFE) and Pink Ribbon Wellness (L) Foundation (PRWF), and given to us for our exemplary achievements in Corporate Social Responsibility.

Beacon Hospital has been awarded with MyMalaysia Awards 2021 for Best Intelligent Figures. This award is presented to us due to our lovely founder, Mdm Mary Chen’s being a role model for the most outstanding organization leader who is leading our organization’s development and breakthrough, creating outstanding achievements and establishing an important role in the industry.

Schedule An Appointment Today

More Contact Information

info@beaconhospital.com.my
Office Hour:
Monday – Friday,
8:30 AM – 6:00 PM
Chat with our Medical Enquiry Team.